Glutenfri lagkagebund

 

OBS: Foto illustrerer en mørk lagkagebund. 

Opskrift er baseret på en basisopskrift på en lys lagkagebund. For mørk bund tilsæt kakaopulver

(Få en printvenlig pdf-version af opskriften her)

 

Indhold:

1000 g GLUTEN-FREE SPONGE CAKE 

400 g Æg

350 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Pisketid: 8 min. ved høj hastighed

Dejvægt: 500 g afvejes i ring. Ø 26 cm, H 5 cm

Bagetid: 30 min.

Temperatur: Herdovn, 170°C 

 

Ingrediensliste:  

Sukker, æg, vand, rismel, majsstivelse, modificeret stivelse (E1414), tapiokastivelse, kartoffelstivelse, tørret glukosesirup,

risstivelse, æggehvidepulver, hævemiddel (E450, E500), emulgator (E471, E475), stabilisator (E415,  E466), salt.

 

Allergener:

Æg

 

Næringsindhold: 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1114 kj / 263 kcal 

Fedt: 2,7 g

-heraf mættede fedtsyrer 1,3 g

Kulhydrater: 55 g

- heraf sukkerarter: 27 g

Kostfibre: 0,3 g

Protein: 4,5 g

Salt: 1,2 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere