Glutenfri knækbrød

Opskrift:

2500 g GLUTEN-FREE SOFTKERNE 

150 g  Græskarkerner

100 g Solsikkefrø 

50 g Hørfrø

30 g Bagepulver (uden hvedestivelse)

1000 g Vand

800 g Rullemargarine 

 

Fremgangsmåde: 

Æltetid: 2 + 2 min i spiralælter. Tilføj stykker af margarine under æltning

Dejvægt: Rul ned til under 3 mm. Skær ud i passende størrelse, pensle med vand og drys med topping

(fx havsalt, birkes eller hakkede græskarkerner)

Temperatur: 180°C i stikovn

 

Ingrediensliste:

Margarine (palmeolie, rapsolie, vand, salt, emulgatorer (E471, E475, E322), surhedsregulerende

middel (E330), aroma, farve (E160a), vitamin A), solsikkekerner, vand, tapiokastivelse, risstivelse,

kartoffelstivelse, græskarkerner, hørfrø, tørret rissurdej, hørfrømel, sukker, salt tilsat jod,

karamelpulver (glukosesirup, sukker), hævemiddel (E450, E500), stabilisator (E412, E415),

psyliumfibre, majsstivelse. 

OBS: Vær opmærksom på at evt. drys også skal deklareres

 

Allergener:

Ingen

 

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi: 1843 kJ / 443 kcal    

Fedt: 30 g

-heraf mættede fedtsyrer 8,1 g

Kulhydrat: 33 g

- heraf sukkerarter: 3,0 g

Kostfibre: 4,1 g

Protein: 8,2 g

Salt*: 1,6 g

*Er der anvendt salt som drys, vil dette påvirke saltindholdet.

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere