Glutenfri kage

OBS: Opskriften er en basisopskrift baseret på en almindelig sandkageform.  

 

Opskrift: 

1000 g GLUTEN-FREE SOFT CAKE 

250 g Æg

200 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Røretid: 5 min i 1. gear med spatel 

Dejvægt: 300 g

Bagetid: 40 min. 

Temperatur: Herd ovn, 170°C 

 

Ingrediensliste:

Sukker, kartoffelstivelse, æg, kokosolie, vand, modificeret stivelser (E1422), glukosesirup,

hævemiddel (E450, E500), salt, stabilisator (E466), emulgator (E471, E475), aroma, farve (E160a)

OBS: Vær opmærksom på at drys også skal deklareres

 

Allergener:

Æg

 

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1554 kj / 370 kcal   

Fedt: 16 g

-heraf mættede fedtsyrer 14 g

Kulhydrater: 54 g

- heraf sukkerarter: 28 g

Kostfibre: 0,4 g

Protein: 2,4 g

Salt: 1,2 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere