Glutenfri havrebrød

 

OBS: Foto illustrerer et rundt brød med edamamebønner. Opskriften er baseret på en basisopskrift på et lyst skærebrød. 

Foto er et serveringsforslag, hvor der er tilsat edamamebønner og græskarkerner til dejen. Brødet er hævet i brødkurv for et

rundt og rustikt udseende.

 

Opskrift:

2000 g GLUTEN-FREE OAT BREAD 

100 g Gær

1500 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 10 min i 1. gear i spiralælter 

Dejtemperatur: 26°C 

Dejvægt:  350-400 g i singleform

Rasketid:  40-45 min.

Bagetid: 30 min.

Temperatur: Stikovn på 240°C reduceret til 210°C 

Damp: Normal

 

For variation: Tilsæt grøntsager, frø og kerner i slutningen af æltetiden.

Fx 350 g revne gulerødder + 100 g ristede solsikkerkerner, eller prøv med 350 g grønne bønner +

100 g græskarkerner.

 

Ingrediensliste:

Vand, rismel, tapiokastivelse, majsstivelse, glutenfri havreflager, kartoffelstivelse, glutenfri ristet

havremel, gær, tørret rissurdej, rapsolie, sukker, psylliumfibre, salt tilsat jod, stabilisator (E464,

E466), æblefibre. 

OBS: Husk at deklarere evt. variantfyld.

 

Allergener:

Ingen

 

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 982 kj / 232 kcal   

Fedt: 3,1 g

-heraf mættede fedtsyrer 0,4 g

Kulhydrater: 45 g

- heraf sukkerarter: 2,4 g

Kostfibre: 3,2 g

Protein: 4,8 g

Salt: 1,0 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere