Glutenfri cookie

Opskrift:

1000 g GLUTEN-FREE COOKIE 

175 g Margarine 

52 g  Glukosesirup 

250 g Chokoladestykker

100 g Koldt vand 

 

Fremgangsmåde:

Røretid: Gluten-free Cookie, margarine og glukosesirup røres i 2 min. i 1. gear med spatel. Rør yderligere 1 min. med

chokoladestykker og koldt vand.

Dejvægt: 75 pr cookie. Afvej, tril til kugler og sæt på plade.

Bagetid: 14 min.

Temperatur: Stikovn på 170°C 

 

For variation: Erstat en smule med kakaopulver. Fx 50 g kakaopulver 20-22% til 950 g GLUTEN-FREE COOKIE. 

 

Ingrediensliste:

Lys Cookie – Tapiokastivelse, chokolade (kakaomasse, sukker, emulgator (E322-soja), vaniljeekstrakt), sucker,

rismel, margarine (palmeolie, vand, rapsolie, salt, emulgator (E471, E322), aroma, surhedsregulerende middel (E330),

farve (E160a), vitamin A), brun farin, vand, glukosesirup, kartoffelstivelse, æggepulver, druesukker, psyliumfibre, salt,

hævemiddel (E500), aroma, stabilisator (E415) 

 

Mørk Cookie - Tapiokastivelse, chokolade (kakaomasse, sukker, emulgator (E322-soja), vaniljeekstrakt), sucker, rismel,

margarine (palmeolie, vand, rapsolie, salt, emulgator (E471, E322), aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a),

vitamin A), brun farin, vand, glukosesirup, kakao, kartoffelstivelse, kakao, æggepulver, druesukker, psyliumfibre, salt, hævemiddel (E500),

aroma, stabilisator (E415)

 

Allergener:

Soja og æg

 

Næringsindhold: 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1717 kj / 408 kcal   

Fedt: 14 g

-heraf mættede fedtsyrer 7,0 g

Kulhydrater: 66 g

- heraf sukkerarter: 38 g

Kostfibre: 1,7 g

Protein: 3,7 g

Salt: 1,1 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere