Glutenfri brownie

(Få en printvenlig pdf-version af opskriften her)

 

Indhold:

1.000 g CREDI® Brownie Gluten-free

75 g Æg

160 g Vegetabilsk olie

190 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Røretid: Alle ingredienser røres sammen ved håndkraft 3-4 min i 1. gear med spatel

Dejvægt: 400 g i brownie form, Ø 18 cm, H 3,5 cm

Bagetid: 30-35 min.

Temperatur: Herdovn, 170 °C

 

For variation: Tilføj forskellige nødder og chokoladestykker til dejen. 

 

Ingrediensliste:

Sukker, rapsolie, kartoffelstivelse, tørret glukosesriup, fedtreduceret kakao, æg, druesukker,

kokosolie, vand, æggehvidepulver, hævemiddel (E450, E500), salt, risstivelse, mælkeprotein,

emulgator (E471, E475), stabilisator (E415)

OBS: Vær opmærksom på at evt. variantfyld også skal deklareres.

 

Allergener:

Æg og mælk

 

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1819 kj / 434 kcal 

Fedt: 20 g

-heraf mættede fedtsyrer 4,9 g

Kulhydrater: 58 g

- heraf sukkerarter: 40 g

Kostfibre: 2,0 g

Protein: 4,5 g

Salt: 0,81 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere