Glutenfri brød med et snit

Indhold:

800 g GLUTEN-FREE BAGUETTE

200 g GLUTEN-FREE SOFTKERNE

20 g Vegetabilsk olie 

40 g Gær  

650 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 10 min. langsomt i spiralælter 

Dejtemperatur: 26°C 

Dejvægt: 550 g, slå op og vend i blanding

Rasketid: Ca. 50 min., lav dybt snit inden afbagning

Bagetid: 25-30 min. 

Temperatur: Normal ovntemperatur

Damp: Normal

 

Ingrediensliste:

Tapiokastivelse, vand, kartoffelstivelse, majsstivelse, rismel, solsikkekerner, risstivelse, gær,

druesukker, tørret rissurdej, stabilisator (E412, E415, E464, E466), rapsolie, salt tilsat jod, psylliumfibre,

hørfrø, hørfrømel, græskarkerner, sukker, surhedsregulerende middel (E263), karamelpulver

(glukosesirup, sukker).

 

Allergener:

Ingen

 

Næringsindhold: 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1027 kj / 243 kcal 

Fedt: 4 g

-heraf mættede fedtsyrer 0,4 g

Kulhydrater: 48 g

- heraf sukkerarter: 2,8 g

Kostfibre: 3,2 g

Protein: 2,3 g

Salt: 1,3 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere