Glutenfri baguette

Opskrift:

2000 g GLUTEN-FREE BAGUETTE

40 g Rapsolie

70 g Gær

1300 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 2 min. i 1. gear og derefter 2-3 i 2. gear i spiralælter

Dejtemperatur: 26°C

Dejvægt: 350 g, form til baguette og læg på tagrandeplade

Rasketid: 45-50 min., lav 4 diagonale snit inden afbagning

Bagetid: 20 min.

Temperatur: Stikovn på 250°C reduceret til 200°C

Damp: Normal, sidste 3 min med åbent spjæld 

 

Pynt: Pensl baguette med vand og vend ønsket topping på. Fx GLUTEN-FREE BAGUETTE blanding, frø eller kerner. 

 

Ingrediensliste:

Tapiokastivelse, vand, kartoffelstivelse, majsstivelse, rismel, druesukker, gær, psyliumfibre, stabilisator (E412, E415, E464, E466)

tørret rissurdej, salt tilsat jod, rapsolie, surhedsregulerende middel (E263)

OBS: Vær opmærksom på at topping skal deklareres

 

Allergener:
Ingen

 

Næringsindhold: 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 984 kj / 232 kcal 

Fedt: 1,5 g

-heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrater: 52 g

- heraf sukkerarter: 2,7 g

Kostfibre: 3,0 g

Protein: 1,2 g

Salt: 1,3 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere