Glutenfri brød & kager

I forhold til cøliaki handler mad alt for ofte om at undgå! I dette hæfte vil vi gerne inspirere til at vælge til.

Udbuddet af glutenfrit bagværk har hidtil været begrænset, og for nogle en smule besværligt at håndtere. Med Credins glutenfri sortiment af brød- og kageblandinger kan du nemt fremstille glutenfrit bagværk af høj kvalitet og rig på smag.

Vi vil gerne invitere dig ind i Credins Glutenfri Univers, hvor du finder inspiration til, hvordan du kan imødekomme dine bespisende gæster, som har cøliaki. Dette både hvad angår lækre glutenfri opskrifter på brød og kager, variationsmuligheder og serveringsforslag. Desuden finder du information om, hvad cøliaki er for en størrelse, og hvad du skal have for øje, i relation til glutenfrit bagværk i det professionelle køkken.

Opskrifterne er udviklet med Credins glutenfri produkter, der alle er nemme at håndtere. Du sikrer god smag og konsistens og så får du utallige variationsmuligheder. Det giver dig rig mulighed for at sætte dit personlige præg på netop det, du serverer for dine gæster.

Med Credins glutenfri produkter får du:
Gode råvarer
Sikker og ensartet produktion
Bagværk af høj kvalitet og rig på smag
Gode basisblandinger – sæt dit eget præg
Mange variationsmuligheder

Vores team af dygtige bagespecialister står gerne til rådighed med sparring og vejledning.

Se hele Glutenfri hæftet her

Rigtig god læselyst.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere